Godfried de Vocht
De Echte Bakker

Overige specialiteiten

Vlaaien & Taarten

Vlaaien & Taarten

Heeft u iets te vieren, dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wat is een feestje zonder lekkere taart of vlaai. Taarten in allerlei soorten en maten, en voor iedere gelegenheid is er bij ons een taart verkrijgbaar.

Ook erg lekker om te trakteren is een heerlijke vlaai, prachtig opgemaakt en in verschillende smaken verkrijgbaar. de vlaai wordt vaak als typisch Limburgs beschouwd, maar wordt door heel Nederland verkocht.

Gebak & Stukwerk

Gebak & Stukwerk

Als u iets te vieren heeft wat is er dan feestelijker om met een schaal gebakjes rond te gaan. Uw visite kan zelf een keuze maken, en er is voor iedere smaak iets lekkers te krijgen. Onze gebakjes worden met de grootste zorg en aandacht gemaakt.

Leonidas Bonbons

Leonidas Bonbons

Leonidas bonbons staan voor traditionele bereiding en verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. 100% pure cacaoboter voor de omhulling van de pralines, de allerbeste chocolade en lekkernijen zoals; hazelnoten uit Turkije, "Morello-kersen uit de Périgord en de beroemde amandelen uit Italië. Voor de vulling van onze bonbons gebruiken wij verse boter en verse room.

De Leonidas bonbons zijn een ideaal geschenk voor elke gelegenheid. Een verjaardag, een feestje een etentje bij vrienden, een romantische avond of gewoon als blijk voor dank... het zijn allemaal momenten waarop u uw gegenheid of dankbaarheid aan anderen kunt tonen.

Nougatine IJstaart

Nougatine IJstaart

Onze Nougatine ijstaart heeft vele fans. De ijstaart is opgebouwd uit verschillende schuimlagen gevuld met heerlijke crème en de lekkerste nougatine. Het recept is al meer dan 25 jaar oud en is strikt familiegeheim! Wilt u eens wat anders dan een gebakje? Probeert u eens onze nougatine ijstaart en u bent overtuigd, dit is een traktatie van de bovenste plank en niet zomaar een koud kunstje!

Oliebollen

Oliebollen

Één maand per jaar is het oliebollenfeest! Als geen ander weten wat er komt kijken voor een echte lekkere oliebol. Verse ingrediënten, verse olie en een mooi deeg. Dat is de basis voor de lekkerste oliebollen. Onze oliebollen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, voor ieder wat wils. Eet smakelijk!

Onze verkooplocaties:

- Den Hof - Waalre
- Heezerweg - Eindhoven
- Tongelresestraat - Eindhoven
- Kleine Berg - Eindhoven
- Parkstraat - Nuenen
- De Coevering - Geldrop

Godfried de Vocht, De Echte Bakker (bakkerij)

De Huufkes 30
5674 TM Nuenen
040-2840347