Godfried de Vocht
De Echte Bakker

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

5 sterren Roomboter Amandelstaven

Godfried de Vocht filkt het weer! Roomboter amandelstaven wederom bekroond met 5 sterren.

Hoge score bij keuring Echte Bakkersgilde
Godfried de Vocht, de Echte Bakker met winkels in Eindhoven, Nuenen en in Aalst/Waalre heeft het beste  resultaat behaald bij de landelijke roomboteramandelstavenkeuring van het Echte Bakkersgilde. Zijn RoomboterAmandelstaaf werd als “uitmuntend” beoordeeld en kreeg de bijbehorende vijf sterren.

De keuring
Elk jaar, als de feestdagen naderen, kunnen alle bijna 200 Echte Bakkers van Nederland hun roomboteramandelstaven laten keuren in Wageningen. Elke inzending wordt dan beoordeeld op verschillende onderdelen, zoals kleur, structuur, afwerking, vulling en smaak. Chris Scholtens, Gildemeester en voorzitter van de jury: “De roomboteramandelstaaf van Godfried de Vocht scoorde op alle onderdelen goed. Dat vereist goede beheersing van het bereidingsproces; netheid in de afwerking, de juiste temperaturen en baktijden en natuurlijk werken met de juiste grondstoffen. Een knappe prestatie.”

Passie van de Bakker
Godfried en Dirk de Vocht, eigenaar van de Godfried de Vocht, De Echte Bakker is heel tevreden met de uitslag. “We maken onze producten met de beste grondstoffen en natuurlijk met zorgvuldigheid en passie van de bakker,” vertellen ze. “We ervaren het als een groot compliment dat onze producten zo goed scoren.”

Extra’s
Nu Sinterklaas weer in aantocht is breekt de gezelligste tijd van het jaar aan. Veel mensen zijn samen met familie en vrienden en willen elkaar verrassen met aardige cadeautjes. Daar hoort natuurlijk ook iets lekkers bij. Naast de bekroonde roomboteramandelstaaf heeft Godfried de Vocht nog veel andere Sinterklaaslekkernijen zoals gevulde speculaasstaven en de bekende “de Vocht’ speculaas. De verkoopsters vinden het prachtig dat ze de vijf sterrenamandelstaaf en alle andere lekkernijen mogen laten proeven en verkopen. Ook de bakkers zijn trots dat hun product zo gewaardeerd wordt en gaan extra gemotiveerd aan de slag zodat iedereen kan proeven hoe goed ze in hun vak zijn.

Zelf proeven
Hoe leuk het ook is om zo’n prijs te winnen, uiteindelijk gaat het er toch om wat de klanten ervan vinden. Godfried en Dirk hebben daar alle vertrouwen in. Als je eenmaal van onze roomboteramandelstaaf hebt geproefd, dan wil je nooit meer andere.” Kom ze deze week proeven in een van onze winkels.

Godfried de Vocht, De Echte Bakker

Den Hof 82
5582 JZ Aalst-Waalre
0402212280
0402220218